Zes Zes – 10 mei 2014

De Trillende spaken heeft er 3 kanjers bij.

Op zaterdag 10 mei j.l. hebben 3 leden van onze club de monstertocht van 360 km volbracht.
Johan Hooijmans, Martin van Osch en Huibert van Geenen hebben deze barre tocht uitgereden door
6 ronden van 60 km te fietsen door de gemeente Maasdriel. In totaal hebben 11 deelnemers de tocht uitgereden, deze tocht de Zes Zes genaamd werd dit jaar voor de tweede maal georganiseerd door Team Maasdriel. Wederom stond deze tocht geheel in het teken om geld in te zamelen voor de leden die meedoen met Team Maasdriel aan de Alpe ‘d Huzes op 5 juni a.s. Dit allemaal voor het KWF kanker bestrijding. Deze tocht is een monstertocht geworden door het zeer slechte weer. De regen en de harde wind heeft veel fietsers doen besluiten om de fiets in de schuur te laten hangen. Toch hebben nog 101 deelnemers meegedaan om 1 of meerdere ronden van 60 km mee te fietsen. Ook meerdere leden van onze club hebben hieraan meegedaan. Namens het bestuur hebben Peter Piels en Jan Brands de 3 leden bij de finish verwelkomt en hun namens de Trillende Spaken een boeket bloemen overhandigd.

Jongens nogmaals proficiat met deze prestatie.
Namens het bestuur

************************************************************************************************************************************************************************

Clubgenoten bedankt voor jullie inzet !

Het was jammer genoeg een regenachtige dag, maar er kwamen toch 101 wielrenners op af.
Ook van onze club waren erbij, er kwam dus toch nog een mooi bedrag in de pot voor kwf,
zo dat ik weet is het bedrag 2400 euro geworden. Ook die van onze club mee deden hartelijk bedankt voor jullie inzet. De gang zat er goed in, na zes rondes was het gemiddelde 31,2 km.
Er waren 11 mensen in totaal die de zes rondes hebben uit gereden waarvan 3 van onze club, die hebben 360 km gereden dat zijn Johan Hooijmans, Martien van Osch en Huib van Geenen gefeliciteerd jullie zijn toppers.
Erwin Maathuis, Bert de Groot, Willem Cretier en Marcella van Osch hebben 3 rondes gereden, dat is 180 km ook jullie gefeliciteerd.
Mark van den Oord en Heribert Moors 2 rondes, is 120 km.
Dan onze nieuwe Trillende Spaak Marja Moors fietst pas 3 maanden was er ook bij, 1 ronde 60 km petje af, dat je zo al mee fietst en dat was een snelle ronde van 32,5 km gemiddeld.
Dan niet te vergeten turbo Wim Grandia, de laatste 3 rondes op kop gereden om onze toppers uit de wind te houden, dat is ook 180 km.
Wim namens de toppers hartelijk bedankt voor je inzet volgend jaar brengen hun jouw over de streep voor 6 rondes.
Allemaal van harte gefeliciteerd en hoop dat jullie volgend jaar weer mee zullen doen dan hoop ik op beter weer.

Groeten, Martien van Osch